Arbeidsrecht

Ondernemen is altijd mensenwerk. Heb je personeel in dienst, dan komt daar vaak veel bij kijken. Het start met het werven en selecteren van personeel en in het verlengde daarvan ligt het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Hierin leg je voor jezelf en de toekomstig medewerker de wederzijdse verwachtingen vast. Hierbij heb je allerlei vragen en mogelijkheden. Kies je voor een contract voor bepaalde tijd of een vast contract? En welke afspraken leg je vast wanneer je een arbeidsovereenkomst (tijdig) wil beëindigen? Hierin zijn we je graag van dienst.

Netwerk aan arbeidsspecialisten
Onze specalisten zijn tot in detail op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Zij kunnen je tijdig informeren en houden wijzingen nauwlettend in de gaten. Wil je een arbeidsovereenkomst beëindigen dan voorzien zij je van advies. In het meest eenvoudige geval verloopt de overeengekomen contractduur, maar een arbeidsovereenkomst kan ook worden beëindigt met wederzijdse instemming. Bij een arbeidsconflict of reorganisatie wordt ontslag onvermijdelijk. In dat geval moet er een ontslagvergunning bij het UWV of via de kantonrechter worden aangevraagd. Het kan ook zijn dat er sprake is van collectief ontslag. Dan gelden er aanvullende regels. Samen kijken we wat de best mogelijke methode is en helpen we je bij het juist vastleggen van HR- en arbeidsdeskunige zaken.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...