Werken bij

Bij Hekman Suelmann staan professionele en persoonlijke ontwikkeling voorop

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Voor wie ambiteus en slagvaardig is, zijn er bij Hekman Suelmann volop mogelijkheden. Gerelateerd aan de diverse expertises zijn er interessante ontwikkelingsmogelijkheden en wordt continu leren gefaciliteerd. Hekman Suelmann is innovatief en streeft ernaar voorop te lopen in de ontwikkelingen op de markt.

Balanceren
Vanzelfsprekend streven wij naar een natuurlijke balans tussen werken en vrije tijd. Bij Hekman Suelmann staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Regelmatig nemen we met het team deel aan een lokaal sportevenement of wordt er een gezamelijke bijeenkomst georganiseerd.

Samenwerken
Vaak doen we dit in samenwerking met partners uit ons netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat eenieder moet doen waar hij goed in is en maken daarom gebruik van eenieders unieke expertises. Dat maakt ons flexibel en voor werknemers biedt dit veel ontwikkelingsperspectief.

Voel je je aangesproken? Bekijk dan eens onze vacatures of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met Frank Hekman 06 - 4108 4444 of mail naar frank.hekman@hekmansuelmann.nl.

Wij horen graag of je ambities aansluiten op de onze. 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...