Partnerships

Wij zijn thuis in onze branche, houden real-time onze vaktechnische kennis bij en zijn daarom aangesloten bij het SRA.

SRA is een afkorting van Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten. Het is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken tal van professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Met deze kennis en deskundigheid ondersteunt het SRA midden- en kleinbedrijf in het leveren van de beste producten en diensten. Efficiënt en effectief. Wij werken zelfstandig, maar zijn sterk door de verbondenheid aan groot netwerk.

Wilt u hierover meer informatie? Bezoek dan de website van SRA.  

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...