Uw adviseur

frank

F.B.G. Hekman AA

Partner

Neem contact op met Frank
06 41 08 44 44

Neem contact op met Frank Hekman AA

×

Uw adviseur

henk

G.H. Suelmann AA

Adviseur

Neem contact op met Henk

Neem contact op met Henk Suelmann AA

×

Ontstaan


Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een grote accountantsorganisatie heeft Frank Hekman begin 2011 het besluit genomen om een eigen accountantskantoor te beginnen. Van huis uit heeft hij een ondernemersmentaliteit meegekregen. Wilt u een betrokken accountant dan bent u bijĀ ons aan het juiste adres.

We hebben een kleinschalig bedrijf met een groot netwerk. Door de lage overhead zijn onze kosten beheersbaar waardoor we in staat zijn om tegen gunstige tarieven te werken. Onze lijnen zijn kort, we sparren graag met u, we hebben een no-nonsens houding en afspraak is afspraak! Met ingang van 1 januari 2012 is er een samenwerking met Henk Suelmann van SMK Accountants. Hierdoor kunnen we onze klanten kwalitatief nog beter van dienst zijn en een betere continuiteit bieden.

Henk is een ervaren accountant welke Hekman Accountancy in 2011 met zijn organisatie SMK al op diverse gebieden ondersteunde. Waar andere kantoren fuseren en zich vestigen in grote kantoorpanden geloven Frank Hekman en Henk Suelmann in een lokaal accountantskantoor in Oldenzaal.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...