Missie & Visie

Missie
Hekman Suelmann is een lokaal, vooruitstrevend accountantskantoor met een diepgaande missie: ondernemen zodat ondernemers ondernemend kunnen zijn! 

Ondernemen zit in ons bloed en wij weten dat ondernemers willen ondernemen. Wij zijn gedreven om ondernemers te ontzorgen, te ondersteunen en tijdig van betrouwbare stuur- en managementinformatie te voorzien. Met onze kennis en expertise leggen wij vakkundig een fundament en bewaken we de kaders. Op boekhoudkundig, financieel, fiscaal of arbeidsrechtelijk gebied. Wij denken mee en plannen vooruit. Als ondernemer kun je daardoor 'vrij' ondernemen.

Visie
Het is duidelijk dat de manier waarop organisatiesystemen en bijpassende structuren zijn ingericht, niet effectief meer werken. Veranderingen volgen elkaar snel op en de uiteenlopende ontwikkelingen hebben direct effect op de manier waarop we ons leven leiden en ons werk inrichten. De behoefte aan transparantie, flexibiliteit en ondernemerschap in organisaties groeit. Efficiënt en effectief werken is niets nieuws, maar nu komt het erop aan kennis, informatie en ervaring te borgen en voortdurend te vernieuwen. Mensen te binden, en continu veranderingsslagen te maken.

Wat ondernemers nodig hebben om daadkrachtig en doelgericht te zijn is real-time inzicht in propere stuurinformatie waarop tijdig kan worden geanticipeerd. Innovatieve boekhoudigkundige software kunnen daarin ondersteunen en adviseurs spelen een belangrijke rol. Vanwege hun onderscheidend vermogen en inzicht, expertise, drive om te ontzorgen en hun rol als procesbegeleider. Zij zijn facilitator en aanjager. Als ondernemer moet je namelijk altijd in beweging zijn en trainen om beter te worden. Ondernemen is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Ondernemen is topsport. 

Wij zijn betrouwbaar, deskundig, pro-actief en resultaatgericht.

 

 

 

 

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...