Evenementen

Huttenkloasloop 2015
Als trouwe en sportieve ondernemers hebben we ook dit jaar weer meegelopen met de Huttenkloasloop in Oldenzaal. In alles was het een groot succes. Via deze weg willen we alle relaties en deelnemers enorm bedanken. Hopelijk doen we volgend jaar weer met zo'n geweldig team mee!

image1 2

Huttenkloasloop 2014
Op zondag 5 oktober 2014 stond Oldenzaal weer in het teken van de Huttenkloasloop. Meer dan 3.000 lopers hebben dit jaar deelgenomen. Hieronder waren ook 45 deelnemers van Hekman Suelmann Accountants. Wij hechten waarde aan een sportieve uitstraling en een gezonde levenstijl. Zowel collega's als klanten zijn de uitdaging aangegaan en hebben de dag gezellig afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje bij Cafe 't Hypotheekje. 

Paasborrel
Al jaren een zeer geslaagd netwerkevenement: onze paasborrel voor intermediairs in ons pand aan de Hanzepoort in Oldenzaal.

Huttenkloasloop 2013 
Net zoals in 2012 liepen we ook dit jaar mee met de Huttenkloasloop in Oldenzaal. Zowel klanten als collega's zijn de uitdaging met ons aangegaan. Dit heeft geresulteerd in een leuke middag! Aan het eind van de middag werd er een cheque overhandigd aan Stichting Boescoolfit t.w.v. € 1.385,- dit bedrag werd opgehaald tijdens de officiële opening van Hekman Suelmann Accountants.

Twinfield NK Triathlon 2013
Het sportieve team van Hekman Suelmann stond op 31 augustus 2013 aan de startlijn van de 31e editie van de Twinfield NK Triathlon in Veenendaal! Het was een gezellige en geslaagde dag met veel collega-accountants.

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...