Aanpak

Innovatief
Door oplossingen te zoeken voor uitdagende (ondernemers-)vraagstukken onderscheidt Hekman Suelmann zich van de traditionele accountantskantoren. Hekman Suelmann brengt innovatie in de praktijk. Data zetten wij om in bruikbare managementinformatie. Geprogrammeerde controles binnen het financiële pakket leiden tot inzicht en beperken daarom bedrijfsgerelateerde risico’s. Wij koppelen software pakketten om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onlangs ontwierpen we bijvoorbeeld een online plannings- en registratiesysteem (link).

Ondernemende accountant
Ondernemen betekent risico’s nemen. Binnen een redelijke marge, dat wel. Daarom komt het goed uit dat we zelf ook ondernemer zijn. We begrijpen de uitdagingen en dilemma’s. Je kunt altijd op ons terugvallen voor goed onderbouwd advies.

Online (samen)werken
Omdat we werken met online software heb je als ondernemer real-time inzicht in je cijfers: je omzet, kosten of je winst. Je kunt inloggen waar en wanneer je maar wilt. Samen met je accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. Simpel, efficiënt en effectief.

Boekhouden met plezier
De software die we je aanbieden is mooi. De look- en feel spreekt aan en de programma’s denken met je mee. Je stelt makkelijk offertes op in je eigen huisstijl en verstuurt ze per e-mail naar je klanten. Vervolgens kun je altijd de status van je facturen altijd in zien. Nog geen betaling ontvangen? Dan stuur je tijdig een passende herinnering.

Toegankelijk
De lijnen binnen ons kantoor zijn kort. Als klant heb je een vast contactpersoon die altijd bereikbaar is en er naar streeft zo snel mogelijk antwoord te geven op procesmatige en vakinhoudelijke vragen. De betrokkenheid binnen en bij ons kantoor is hoog.

Slimmer en efficiënt werken
De online oplossingen voor slimmer, efficiënter en overzichtelijker boekhouden worden inmiddels door vele ondernemers in diverse branches toegepast. Middels onze innovatieve software hebben we altijd inzicht in de administratie van de klant. Hierdoor zijn we in staat om klanten tijdig van betrouwbaar en volledig advies te voorzien.

Totaalconcept
Met behulp van slimme softwarepakketten bieden we je een totaalconcept. Onze specialisten kennen de markt en de uitdagingen voor ondernemers. We ondersteunen je niet alleen in het online boekhouden en administratie voeren; we helpen je ook bij maken van prognoses, het stellen van bedrijfsdoelstellingen en het ontwikkelen van een bijbehorende bedrijfsstrategie. Mocht het nodig zijn dan schakelen we daarvoor ons netwerk aan specialisten in.

Ervaren medewerkers
Wij streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit. Onze medewerkers zijn specialisten met ruime kennis op gebied van ondernemen, fiscaal-juridische en HR- vraagstukken en belastingrecht. Bij Hekman Suelmann ligt de nadruk op de ontwikkeling van potentie. Iedere adviseur (link naar adviseurs) doet waar hij goed in is. We werken samen als team.

Beheersbare kosten
Wij zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven. Door te werken in de Cloud en zoveel mogelijk handelingen te automatiseren zorgen we ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven. 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...