Uw adviseur

frank

F.B.G. Hekman AA

Partner

Neem contact op met Frank
06 41 08 44 44

Neem contact op met Frank Hekman AA

×

Uw adviseur

jeroen

J.J.H.A. van Bentem AA

Partner

Neem contact op met Jeroen
06 20 23 52 56

Neem contact op met Jeroen van Bentem AA

×

Over ons

We zijn een klein lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven. Het realiseren van gestelde doelen door een resultaatgerichte en enthousiaste aanpak met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken ons kantoor.

5 redenen om te kiezen voor Hekman Suelmann Accountants:
 
1. U bent goed in uw business, wij in de onze
Hekman Suelmann Accountants heeft, onder andere door de samenwerking met SMK veel expertise in huis. Bij bijzondere dienstverlening waar onze kennis tekort schiet schromen wij niet door te schakelen naar ons netwerk van specialisten.
 
2. Zelf zijn we ook ondernemer
Ondernemen is risico’s nemen. Binnen een redelijke marge, dat wel. Daarom komt het goed uit dat we zelf ook ondernemer zijn. We begrijpen uw uitdagingen en dilemma’s. U kunt altijd op ons terugvallen voor goed onderbouwd advies.
 
3. Korte lijnen, vast aanspreekpunt
Uw vaste contactpersoon heeft gedegen dossierkennis en geeft direct inhoudelijk antwoord op uw vragen. U wilt immers zeker en zorgeloos ondernemen?.

4. Tevreden klanten
Elke ondernemer is ambitieus op zijn eigen wijze. Met die eigenheid houden we rekening. Men is positief over onze betrokkenheid. Onze heldere communicatie. En onze bereidheid om niet alleen bij ons op kantoor af te spreken, maar ook ‘op de zaak’.
 
5. We delen onze kennis
U bent snel op de hoogte van relevant nieuws over wet- en regelgeving. Via uw contactpersoon, via mail of onze website.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.