SOM=

Over Hekman Suelmann

“Dankzij Hekman Suelmann sturen wij op real-time cijfers”
Erik Richters & Paul Scholten, eigenaren SOM=

Voorheen voerden we onze eigen boekhouding. Door de groei en ontwikkelingen die we doormaken hadden we geen tijdig en volledig inzicht in onze resultaten. Bij Hekman Suelmann maken ze op elk gewenst tijdstip onze resultaten inzichtelijk. Ze vinden het net zo belangrijk als wij om bij te blijven op het gebied van automatisering. Door de inzet van het team van Hekman Suelmann accountants worden onze incassofacturen automatisch via het boekhoudpakket gedaan, krijgen we betaallijsten voor onze inkoopfacturen en zijn we altijd bij met onze boekhouding zodat we tijdig sturen op cijfers. Ook kunnen we, door middel van een koppeling tussen ons urenpakket en Twinfield, efficiënt factureren. We hebben ervaren dat we bij Hekman Suelmann in goede handen zijn.

Regie voeren op wat huisvesting succesvol maakt

SOM= biedt oplossingen voor huisvestingsvraagstukken. Samen met de opdrachtgever kijken medewerkers mee vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en het beheer van een gebouw. Net als Hekman Suelmann geeft SOM= onafhankelijk advies en is iedereen enorm gedreven om het allerbeste resultaat uit een project te halen.

Zonder de dienstverlening van Hekman Suelmann zou SOM= niet volledig kunnen focussen op wat zij beloven: ‘de regie voeren op wat huisvesting succesvol maakt’. Om met de klant de optimale huisvesting na te streven zijn technische kennis, projectmanagement, vastgoedbeheer en werkplekconcepten nodig om een vertaalslag maken van doelen naar resultaten. Real time inzicht in eigen data en zorgenloos beschikken over de eigen administratie zijn daarvoor van belang. De samenwerking verloopt professioneel en SOM= kan veel voor anderen betekenen. Haalbaarheidsstudies, gebiedsontwikkeling, infrastructuur, ontwerp, bouwmanagement, specialist in duurzaamheidsvraagstukken, directievoering of sloopmanagement. SOM= werkt met een gedreven team en is met drie vestigingslocaties (Oldenzaal, Zwolle of Amsterdam) snel op de plaats van bestemming.  

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...