VITEQ

Over Hekman Suelmann

"We ervoeren een succesvolle herstructurering zonder dat we daar zelf gemoeid mee waren. Het communicatietraject verliep goed en de mensen bij Hekman Suelmann vullen elkaar aan!" 
William Segerink & Marcel Benneker – ondernemers VITEQ

We waren bang dat herstructureren een lastig traject zou worden, door Frank Hekman hebben wij juist het tegenovergestelde ervaren. In ons geval bood herstructurering uitkomst en dus een nieuw toekomstperspectief. Door de expertise op financieel en juridisch gebied kunnen ze snel schakelen en oplossingen en alternatieven bieden in plaats van analyses. Advies voor het maken van gedegen groei.

VITEQ groeit van binnenuit

VITEQ gelooft in ontwikkeling op basis van intrinsieke motivatie. Daar staat de kracht van de ervaring tegenover. Mensen kunnen nog zoveel zien, lezen en horen; wanneer iemand iets zelf doorleeft, komt het tien keer zo hard binnen. Slagvaardig handelen en unieke talenten benutten is waar het om gaat - en daarin vinden Hekman Suelmann en VITEQ elkaar. VITEQ is de thuisbasis van een enthousiast team van gediplomeerde instructeurs die als belangrijkste doel hebben klanten een onvergetelijke dag te laten beleven en er naar streven mensen te laten ervaren hoe het is om het beste in jezelf en anderen naar boven kunt halen.

Uniek concept

Bij VITEQ gaat men voor het binnenste naar buiten. Trainingen worden gegeven in het Outdoor Challenge Park, gelegegen op het Hulsbeek. Het gebruik van natuurlijke en menselijke energie staat centraal bij alle activiteiten die VITEQ doet en het ontwerp van accommodaties is gebaseerd op de principes van duurzame bouw. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat VITEQ en Hekman Suelmann delen. OCP is milieuvoorbeeldbedrijf voor de provincie Overijssel en voldoet aan de voorwaarden die aan buitensportorganisaties gesteld worden. VITEQ beschouwt het als één van hun kerntaken om het milieu op en rond OCP te beschermen en te behouden. De mens in de natur

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...