Huka BV

OVER HEKMAN SUELMANN

"We hebben geruime tijd de accountancy werkzaamheden laten uitvoeren door een groot accountantskantoor. Omdat ik bij dit kantoor o.a. betrokkenheid en snelheid van handelen miste, ben ik op zoek gegaan naar een kwalitatief goed maar wat kleiner lokaal aanwezig accountantskantoor. Na enkele gesprekken te hebben gevoerd met Frank Hekman en Jeroen van Bentem hebben wij de knoop doorgehakt en zijn we overgestapt naar Hekman Suelmann Accountants. Wij zijn positief over hun werkwijze. Zij zorgen voor een kwalitatief goede en snelle afhandeling van de werkzaamheden en hebben goede contacten met bankiers en andere externe partijen. Dit biedt ons de gelegenheid om snel te schakelen in internationale vraagstukken. Het bevalt ons prima. Ik zou dit kantoor dan ook gerust aanbevelen bij andere ondernemers." 
Bas Kamp - directeur Huka BV

"De antwoorden op vragen die wij stellen worden tijdig gegeven. Werknemers van Hekman Suelmann Accountants zorgen voor een effectieve en efficiënte wijze van handelen en dat vinden wij prettig. De communicatie met de werknemers is laagdrempelig."
Rogier Halink - controller Huka BV

Huka maakt de wereld makkelijker

Huka ontwikkelt producten die een verschil maken in de wereld van hun klanten. Huka biedt mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. De focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van producten die een beperking (deels) compenseren. Het mobiliteits- en revalidatieassortiment is hoogwaardig en functioneel en is aanbodgericht. Hierdoor slaagt Huka erin om het leven van mensen elke dag opnieuw makkelijker te maken.

Oprecht betrokken

De producten die Huka ontwikkelt zijn nooit standaard. Net als bij Hekman Suelmann kijken de mensen bij Huka altijd naar de klant die er gebruik van gaat maken en creëren zij een product volgens een menselijke maat. Zo ontstaat er keer op keer een passende oplossing, die de vragen vanuit de markt beantwoordt. Medewerkers van Huka zijn trots op het feit dat ze niet sec een product leveren, maar een waardevol verschil maken. De kracht van Huka zit in liefde voor het vak en oprechte betrokkenheid. Daar komen hoge kwaliteit, goede service en snelle levering uit voort. Kernwaarden die Hekman Suelmann ook onderschrijft, en waardoor Huka in staat is snel te schakelen.

Ambities

Iedereen heeft recht op een volwaardig meedoen in de maatschappij. De producten van Huka leveren daar een bijdrage aan. Huka ambieert dagelijks een bijdrage te leveren aan het leven van zoveel mogelijk mensen. Nationaal en Internationaal wil Huka doorgroeien en dat doen ze op basis van gedegen advies. Ondernemingsdeskundig en met behulp van online boekhoudpakketten ondersteunt Hekman Suelmann hierbij. Waar een wil is, is  een weg en met de ideeën, passie en betrokkenheid van medewerkers van Huka zijn ambities zeker te verwezenlijken. 

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...