Lotgerink Oldenzaal BV

Over Hekman Suelmann

“Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Hekman Suelmann tijdens de overname van ons bedrijf.”
Hans Lotgerink - voormalig eigenaar Drukkerij Lotgerink

Overname van de drukkerij

Drukkerij Lotgerink, een van de bekendste drukkerijen in Oldenzaal, is in 2013 verkocht aan Jasper Maseland uit De Lutte. Eigenaar Hans Lotgerink zag zich na bijna 45 jaar in zijn eigen bedrijf te hebben gewerkt door omstandigheden genoodzaakt zijn offsetdrukkerij aan de Eekboerstraat van de hand te doen. Hekman Suelmann mocht het overnameproces begeleiden en bood hierin gepast advies. Drukkerij Lotgerink en Copyallright bleven beiden bestaan. Offsetdruk en digitaal printen zijn samengevoegd en samen zijn beide bedrijven in staat een compleet pakket te leveren. Nog stee steeds zijn ze tevreden klant.

 

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...