Dumeta Im- en Export BV

Over Hekman Suelmann

"Ik vind het heel prettig dat ze bij Hekman Suelmann Accountants snel en met korte lijnen werken. Mensen moeten snel geholpen worden, want zo werken wij ook. Daarom klikt het."
Jos Lotgerink-Bruinenberg – Directeur Dumeta Im- Export BV

Historie van Dumeta

Ooit is Dumeta begonnen in Saasveld als las- en constructiebedrijf en handelsbedrijf in handwielen voor afsluiters ten behoeve van onder andere de petrochemische industrie. DUMETA verhandelt en produceert heden ten dage nog steeds Handwheels & Extensions op de Nederlandse en internationale markt. Momenteel worden er zo’n 300.000 stuks per jaar in heel Europa verkocht.

Omstreeks 2005 constateerden een aantal personen uit oost Nederland dat metaalbewerkingmachines uit Azië een veel hoger kwaliteitsniveau bereikten dan menig Europeaan deed vermoeden. Deze personen wisten ook dat het kwaliteitsniveau met het juiste coachen de Europese kwaliteitseisen kon evenaren en tevens de aanschafprijzen aantrekkelijk laag waren. Aangezien de prijzen van Europese fabrikanten tot een extreme en onaanvaardbare hoogte stegen was de tijd aangebroken om daar iets tegen te doen.

Reden genoeg dus om een nieuwe organisatie op te zetten. Deze organisatie zou er voor zorgen dat er machines op de markt komen met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Het bestaan van DUMETA Import/Export was vanaf dat moment een feit.

WERKWIJZE

Sinds 2005 produceert en importeert DUMETA Import / Export vanuit Azië grote en kleine machines voor lasmechanisatie zoals draaitafels, manipulatoren, lasrolstellingen en laskolommen voor binnen en buiten Europa. Tevens behoren taparmen, machineklemmen en (las)klauwplaten tot het leveringspakket.

Wij communiceren zelf met al onze fabrikanten en bezoeken deze regelmatig om kwaliteitscontroles uit te voeren. Sinds enkele jaren hebben we ook een eigen office in Hangzhou (China), vanwaar onze office manager zaken als prijs, kwaliteit en levertijd regelt.

Door deze werkwijze zijn wij in staat om al onze producten te leveren volgens Europese standaardeisen, inclusief de benodigde CE certificaten.
Een garantie voor kwaliteit betekent een garantie tot succes.

Producten

We wisten vanuit ons verleden dat er behoefte in de markt is om producten zoals lasmanipulatoren, lasrolstellingen, ergonomische materiaal opslagsystemen en taparmen toe te passen in het productieproces. Dit om het productieproces deels te optimaliseren en daarmee de kwaliteit en de continuïteit te verhogen.

De markt heeft in z'n algemeenheid moeite om te investeren in deze hulpmiddelen. Door de visie van DUMETA Import/Export is dit mede door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een stuk toegankelijker geworden en ziet de markt in, dat investeren in hulpmiddelen geld oplevert.

Klanten

De klanten van DUMETA Import/Export bevinden zich in binnen- en buiten Europa.
Wij leveren aan dealers (wederverkopers) en aan eindklanten en doordat wij de meeste producten op voorraad hebben, betekend dit een ultieme service voor onze klanten.

De zeer uitgebreide kennis van ons team staat garant voor een onbegrensde service waaronder het aanbrengen van modificaties, meedenken met de klant en adviseren bij het maken van de juiste keuze of toepassing.

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...