Werken kantoor

Werken bij

Vacatures
Wij willen groeien en maken dat ook waar! Ambitieuze medewerkers zijn dan ook meer dan welkom. Het realiseren van gestelde doelen door een resultaatgerichte en enthousiaste aanpak met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken ons kantoor.

Heb je interesse en ben je minimaal HBO opgeleid? Kijk eens tussen onze vacatures. Stuur ons je CV en motiveer kort waarom jij onze nieuwe medewerker bent.

 

Stage lopen

Bij Hekman Suelmann zijn stagiaires potentiële medewerkers. Door kennis te maken met de verschillende facetten van accountancy en advies wordt de stagiair bekwaam in zijn werk en bereid hij zich voor op de toekomst.

 

Stage lopen kan op verschillende gebieden. Maar voordat je begint maak je eerst kennis met een van onze adviseurs en de directeur. Wij vinden het belangrijk dat je iets wilt leren en sturen voortdurend op persoonlijke groei. Iedere stagiaire heeft een talent en wij vinden het een uitdaging die te ontdekken.

 

Hekman Suelmann is een groeiende onderneming met een voortdurende vraag naar nieuwe medewerkers. Een stagiair die weet wat hij wil en zich binnen de organisatie thuis voelt kan wellicht doorstromen naar een baan. Veel van onze medewerkers zijn zo hun loopbaan bij Hekman Suelmann begonnen.

 

We zijn doorlopend op zoek naar stagiaires Accountancy. Volg jij op dit moment een opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie, ben je leergierig, proactief en enthousiast? Als je bij ons stage komt lopen investeer je in je fundamentele ontwikkeling. Je doet praktijkervaring op in het verzorgen van administraties, voert werkzaamheden uit met betrekking tot het samenstellen van jaarrekening, maar kunt je ook bezighouden met vraagstukken rondom de digitale ontwikkelingen. Interesse? Neem contact op met Frank Hekman, 06 - 41 08 44 44 voor inlichtingen en advies of stuur direct een motivatiebrief naar frank.hekman@hekmansuelmann.nl

 

 

 

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Administratie online?

Wilt u contstant op de hoogte zijn van uw financiële situatie? Kies dan voor de online oplossing van SMK Accountants.

Lees meer...

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...