Uw adviseur

IMG 8610z

M. Van Den Broek

Steuerberater

Neem contact op met Marco
0049 34 52 977

Neem contact op met Marco Van Den Broek

×

Ondernemen in Duitsland

  • Heb ik zakelijke kansen in het buitenland?
  • Hoe bereik ik digitaal en online mijn klanten (wereldwijd) zo optimaal mogelijk?
  • Vind ik de juiste medewerkers over de grens?
  • Welke informatie in het buitenland is betrouwbaar en welke niet?

Grenzeloos ondernemen? Het zaken doen in andere landen? Het is mogelijk!

Voor ondernemers die zich willen vestigen in Duitsland hebben wij een specialist in dienst. Zijn naam is Marcus van den Broek. Hij is Steuerberater en Wirtschafstprüfer en partner bij Henschke & Partner. Deze organisatie heeft een drietal vestigingen in Duitsland te Bielefeld, Halle en Herford.

Met de nodige opleidingen op zak kan Marcus van den Broek je voorzien van betrouwbare en complete informatie en adviesverlening over ondernemen in ons buurland. Hij heeft kennis over arbeidsrecht, sociale verzekeringen, geldtransfers en belastingen. 

Wil je vrijblijvend een afspraak maken?
Marcus van den Broek is rechtstreeks bereikbaar onder tel.nr. 0049 345 2977 en via e-mailadres: m.vdbroek@henschke-partner.de.

De tariefsstructuur is vergelijkbaar met de tarieven van Hekman Suelmann Accountants. Dat wil zeggen dat het kantoor Henschke & Partner ook tarieven hanteert van € 80 tot en met € 120 per uur (exclusief mehrwertsteuer). Vooraf ontvang je overigens altijd een indicatie van de kosten. 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...