Uw adviseur

foto Shiela blauw 2

S. Greftenhuis

Fiscaal Jurist

Neem contact op met Shiela
06 14 83 85 47

Neem contact op met Shiela Greftenhuis

×

Estateplanning

Binnen Hekman Suelmann zijn we gespecialiseerd in de fiscale en juridische begeleiding van uw vermogen, voor nu en in de toekomst. Wij helpen u bij het vinden van antwoorden op vragen als: wie krijgt mijn erfenis, hoeveel belasting wordt daarover betaald en hoe kan ik vermogen in de familie houden? Wij geven altijd advies op maat. Dat betekent dat we bij ieder advies uw eigen persoonlijke situatie als uitgangspunt nemen. De hoogte en samenstelling van uw vermogen, uw familieverhoudingen, de omgeving waarin u leeft en werkt. Estateplanning gaat over vermogen maar vooral ook over uzelf.

Zit u met vragen waarop u geen antwoord weet? Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor particulieren of ondernemers waarin we u graag informeren. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen voor een afspraak bij ons op kantoor. 

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...