Uw adviseur

foto Shiela blauw 2

S. Greftenhuis

Fiscaal Jurist

Neem contact op met Shiela
06 14 83 85 47

Neem contact op met Shiela Greftenhuis

×

Eindejaarstips

4297852642 aa1e866e5f oDit moet je echt doen om je fiscale voordeel te behalen

Knallend het oude jaar uit? Traditiegetrouw delen we jaarlijks de Eindejaarstips. Waar kunt u als ondernemer uw voordeel mee doen? En waar dient u als particulier rekening mee te houden? De belangrijkste tips hebben we voor u op een rij gezet. Tips voor ondernemers, DGA’s en voor u als particulier.

Download nu onze Eindejaarstips (2019)

  1. Eindejaarstips Algemeen

Vanzelfsprekend hebben we bij de tips rekening gehouden met het Belastingpakket 2019 zoals dat op Prinsjesdag is vastgesteld. Dit pakket wordt behandeld in de Tweede en Eerste Kamer. Hierbij kunnen er wijzigingen worden doorgevoerd die het noodzakelijk maken dat u daar nog later in het jaar op moet reageren. 

Op de hoogte blijven van Hekman Suelmann en handige tips? Volg ons op, FacebookTwitter of LinkedIn. Indien u vragen heeft over deze eindejaarstips of advies op maat wilt, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...