Subsidies

Wie voor subsidies in aanmerking wil komen dient te weten welke wegen er moeten worden bewandeld. Dat is bepaald geen sinecure, want de vele formulieren en ambtelijke instanties vormen aanmerkelijke hindernissen, helemaal nu er continue wijzigingen plaatsvinden op subsidiegebied.

De regelgeving en de veranderingen die er regelmatig worden aangebracht zijn in toenemende mate complex. Het gevolg is dat ondernemers en bedrijven zelden optimaal gebruik maken van de beschikbare subsidie- en kredietregelingen. 

Onze experts helpen u graag op weg
Onze adviseurs voorzien u graag van een hoogwaardig en gepast advies. Indien dat nodig is doen zij hiervoor een beroep op de kennis van de subsidieadviseurs van BPN, een onafhankelijk bureau voor managementadvies en bedrijfsondersteuning. Goede communicatie tussen u als klant en onze adviseurs bepalen uiteindelijk het resultaat dat er gehaald kan worden uit uw subsidiemogelijkheden. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via telefoonnummer 0541 - 760 015 of mail naar info@hekmansuelmann.nl.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...