Uw adviseur

pascal

P.C.W. van Wezel

Relatiebeheerder

Neem contact op met Pascal
06 55 16 58 61

Neem contact op met Pascal van Wezel

×

Scan en herken

Online scannen en herkennen
Om het administratieve proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn wij een aantal jaren geleden overgestapt op het online scannen en herkennen (zogenaamde scanboekhouden) in combinatie met online boekhouden. We gebruiken hiervoor het administratieve pakket Twinfield. Hiervan hebben we een uitgebreide en een GO versie voor startende en kleine ondernemers. Voor het scannen van facturen, kassabonnetjes en overige wordt het pakket Basecone gebruikt. Genoemde pakketten staan als professioneel en gebruikersvriendelijk bekend en worden veelvuldig gebruikt.

Veilig en betrouwbaar
Scanboekhouden is dé nieuwe manier van verwerken van facturen en documenten voor bedrijven en ondernemers. De hoge herkenningsgraad en het grote gemak van aanleveren zorgt voor een continu bijgewerkte boekhouding, betere informatie en lagere kosten. Basecone accepteert papieren facturen en digitale factuurstromen, stelt een online dossier beschikbaar, verzorgt de autorisatie. Het pakket is veilig en beschikbaar via internet voor een vast bedrag per maand per factuur.

Overzichtelijk én snel
Het pakket zorgt voor een gemakkelijke en snelle aanlevering van documenten en facturen voor de boekhouding gedurende het kwartaal. Zowel documenten voor het online dossier, als papieren en elektronische facturen vanuit meerdere bronnen worden real-time aangeleverd en verwerkt om een voortdurend bijgewerkte online boekhouding in Twinfield mogelijk te maken. Zowel via beveiligde e-mail vanaf een scanner, via webservices of via een smartphone of Windows dropbox kunnen gegevens aangeboden worden. Omdat de financiële administratie voortdurend is bijgewerkt wordt, gezamenlijk met de ondernemer, bijgestuurd om zo tijdige maatregelen te treffen. Wij zullen daarom op elk moment gericht advies leveren. Het pakket Basecone integreert volledig met Twinfield, inclusief toepassing van valuta, projecten, kostenplaatsen en synchronisatie van grootboekrekeningen en het automatisch aanmaken van debiteuren en crediteuren. Vanuit Twinfield is elk document veilig op te vragen zonder opnieuw in te loggen. Basecone is volledig ontwikkeld als webdienst en verwerkt real-time alle gegevens zonder (barcode) voorblad en werkt in alle gangbare internet browsers.

App voor foto’s van kassabonnen en facturen
Met de Basecone app kunnen genomen foto's van kassabonnetjes of facturen rechtstreeks in de financiële administratie worden verwerkt. Handmatige boekingen worden overgeslagen. De schoenendoos met bonnen, facturen en overige bescheiden is verleden tijd. In Twinfield vindt u alle facturen, bonnen en overige gescande bescheiden terug. 

Meer weten over scanboekhouden of de app? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Electronisch inlezen bankafschriften

Video

×

Twinfield GO

Twinfield GO

Video

×

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...