Uw adviseur

frank

F.B.G. Hekman AA

Partner

Neem contact op met Frank
06 41 08 44 44

Neem contact op met Frank Hekman AA

×

Uw adviseur

jeroen

J.J.H.A. van Bentem AA

Partner

Neem contact op met Jeroen
06 20 23 52 56

Neem contact op met Jeroen van Bentem AA

×

Jaarrekeningen

Voor het opstellen van een jaarrekening voor een eenmanszaak, vof of een bv kunt u terecht bij de accountants van Hekman Suelmann. Wij hebben ervaring in het midden en kleinbedrijf, daar ligt onze kracht. Uw jaarverslag wordt in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving samengesteld.

De jaarrekening is het financiële eindverslag over het boekjaar van uw bedrijf. Ze bevat de balans, de winst- en verliesrekening van het boekjaar, de toelichting op beide, en eventueel een accountantsverklaring. Heeft u een bv, nv of coöperatie, dan bent u verplicht om bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel een jaarrekening te deponeren.

Ons doel is om u duidelijk inzicht te geven over de financiële gang van zaken over het afgelopen boekjaar van uw bedrijf. Met de jaarrekening kunt u conclusies trekken over het rendement, het vermogen en de omvang van uw bedrijf.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...