Uw adviseur

frank

F.B.G. Hekman AA

Partner

Neem contact op met Frank
06 41 08 44 44

Neem contact op met Frank Hekman AA

×

Bedrijfsadvies


Wij houden u als ondernemer vanuit bedrijfseconomisch perspectief een kritische spiegel voor. We adviseren u over de totale ontwikkeling van uw organisatie of bij bijzondere bedrijfssituaties, zoals de opstartfase, een zwaar weer-fase of beëindiging van uw bedrijf, bedrijfsopvolging, fusies en overnames, grote investeringen en financieringen. 

Inloopspreekuur
Iedere dinsdagochtend van 07.00 tot 12.00 uur bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun administratie te voeren en daarbij vrijblijvend hulp van één van onze adviseurs te vragen. Door de variëteit van mensen in ons team hebben wij op elk vlak vakinhoudelijk en vaktechnisch kennis. De lijnen zijn kort en daardoor helpen we u snel.

Advocatenspreekuur 
In samenwerking met Driehoek advocaten - notarissen - fiscalisten houden wij ten behoeve van onze klanten wekelijks een advocatenspreekuur. Iedere vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kunt u als klant kosteloos en vrijblijvend bij advocaat mevr. mr. Gera van Lent terecht met al uw juridische vragen. Uiteraard worden al uw vragen strikt vertrouwelijk behandeld. Wilt u gebruik maken van dit unieke aanbod? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@hekmansuelmann.nl en vermeld daarin het onderwerp van uw vraag, de datum en het tijdstip waarop u een afspraak wenst. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een definitieve bevestiging.

Bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Slide Advocatenspreekuur3

 

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...